(Jaan Heinmaa)
Jaga:     
Kodu

Lia Virkuse retsept argiõhtuks: riisi- hakklihapallid ahjus

Mõnusalt lihtsad lihapallid tomatises koorekastmes, kus hakklihale lisaks pallides ka riis. Serveeri kõrvale keedetud kartuleid, riisi või tatart või lihtsalt värsket salatit. Neljale - kuuele sööjale.

500 g veisehakkliha

1 suurem sibul

2 küüslauguküünt

2-3 sl hakitud lehtpeterselli

2 muna

1 dl pudruriisi

Soola, musta pipart

2- 3 dl puljongit

1 dl vahukoort

1 dl maitsestatud tomatikastet

Haki sibul,

sega koos munade ja keetmata riisiga hakkliha hulka. Maitsesta soola, pipra ja hakitud lehtpeterselliga. Vormi kanamuna suurused pätsid ( 8-10 tk), pruunista kergelt igalt poolt õlis ja tõsta ahjuvormi. Sega puljong koore ja tomatikastmega. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 25- 30 minutit.

0 kommentaari

Loe ka neid lugusid