(Jaan Heinmaa)
Jaga:     
Kodu

Tšiiaseemnepannukad kikerhernejahuga (gluteenivabad!)

Kikerhernejahu on põnev alternatiiv teistele tavapärastele jahudele, lisaks gluteenivaba ja väga tervislik.

10 tk

2,5 dl kikerhernejahu (või kaera-, hirsi-, speltajahu)

2 sl tšiiaseemneid

1 sl pruuni roosuhkrut

1 tl jahvatatud kaneeli

0,5 tl jahvatatud kardemoni

2 suurt muna

2 dl (mandli)piima või vett

õli praadimiseks

Serveerimiseks:
vahtrasiirupit, granaatõunaseemneid või meelepäraseid marju

Sega kuivained kausis. Eralda munavalged ja vahusta eraldi vahuks. Vispelda piim ja munakollased omavahel, lisa kuivainesegule ja sega ühtlaseks. Kõige viimasena sega ettevaatlikult hulka munavalgevaht. Küpseta väikesed paksud pannukad õlis keskmisel kuumusel ja serveeri vahtrasiirupi-marjadega.

0 kommentaari

Loe ka neid lugusid