(PantherMedia / Scanpix)
Jaga:     
Kodu

Kaks nippi, kuidas keeta putru ilma, et see põhja kõrbeks (2)

Kui oled väsinud igahommikusest pudrupoti põhja kraapimisest, siis katseta järgmisi nippe:

- vala esmalt poti põhja pisut vett ja lase see keema, alles seejärel kalla piim potti.

- sulata poti põhjas kõigepealt veidi võid ning kalla alles siis piim potti

Ega päriselt pudru segamisest keetmise ajal ei pääse, kuid vähemalt ei hakka puder sel moel hõlpsalt poti põhja külge kinni.

1 kommentaar

P
Pudrukeetja,  /   08:58, 26. sept 2017
Lasen vee keema,natuke soola,lisan pudrumaterjali ja keedan vaiksel tulel.Lõpuks sorts kohvikoort.Miks seda piima keeta?
Vahel panen õhtul kaerahelbed ligunema,hommikul keema ja lõpuks jälle kohvikoor.
Ei mingit potipõhja kraapimist!
T
Teen  /   10:07, 26. sept 2017
täpselt samuti, ainult vahel ei lisagi ei piima ega koort. Veega keededult ka väga hea, võisilm ja kõik.

Loe ka neid lugusid