(Pixabay.com)
Jaga:     
Varia

Erik Orgu: 3 lihtsat oliiviõlikastet, mis sobivad peaaegu igale poole

Siin on sulle kolm väga tervislikku ja head oliiviõlikastet, mis muudavad paremaks ükskõik missuguse roa – salatist lihani. Toitumiskava jälgijad võivad lisada 1-2 sl igale toorsalatile ilma kavas midagi asendamata ja kastmed on tõesti lihtsad, sest neid kõiki saab luua ühele samale põhjale.

Kastmepõhi

  • Sega sidrunimahl ja oliiviõli, peaksid tundma head tasakaalustatud maitset oliiviõli sidruni vahel.
  • Lisa sool ja must pipar ning sega
  • Lisa vähehaaval küüslauku nii, et maitse oleks väga tagasihoidlik, kui tugevamat maitset soovid, siis lisa juurde
  • Lisa vähehaaval mett, magusama maitse puhul suurenda kogust
  • Kui põhi on valmis, siis lisa meelepärased ürdid allolevate juhendite järgi

KALALE

  • Till 1-3tl
  • Värskelt pressitud sidrunimahl 20g
  • Küüslauk (maise järgi)
  • Sool (maitse järgi)
  • Must pipar maitse järgi
  • Mesi maiste järgi
  • Oliiviõli 60-100g

KANALE

  • Oregano 1-3tl
  • Värskelt pressitud sidrunimahl 20g
  • Küüslauk maise järgi
  • Sool maitse järgi
  • Must pipar maitse järgi
  • Mesi maitse järgi
  • Oliiviõli 60-100g

LIHALE

  • Tüümian/Rosmariin 1-3tl
  • Värskelt pressitud sidrunimahl 20g
  • Küüslauk maise järgi
  • Sool maitse järgi
  • Must pipar maitse järgi
  • Mesi maitse järgi
  • Oliiviõli 60-100g

Loe lisaks tervislikust toitumisest ning treenimisest Erik Orgu blogist

0 kommentaari

Loe ka neid lugusid