(PantherMedia / Scanpix)
Jaga:     
Kodu

Karulauguhooaeg on alanud! Pestoretsept!

Põhja-Eestis on karulaugulehed veel tillukesed, kuid saartel ning Lõuna-Eestis juba söögikõlbulikud ja täis selle aasta esimesi särtsakaid vitamiine! Ka Tallinna turgudel on karulauk juba lettidel! Kevade esimest karulaugupestot süües tuleb tunnistada, et kevad on tõepoolest kohal!

Karulaugupesto:

100 g karulauku

50 g india või piinia pähkleid

50 g riivitud parmesani või Forte juustu

oliiviõli, soovi korral soola

Purusta kõik koostisosad saumikseriga. Kui pesto on liiga paks, lisa õli just vastavalt sellele, kui paksu või vedelat pestot armastad. Noor karulauk on särtsakas, mistõttu pane teda pestosse esialgu pigem vähem. Süüa võid pestot leiva- või saiakuivikutega, lisada keedetud pastale või ciabattale.

0 kommentaari

Loe ka neid lugusid